08.06.2011 10:46

V nedeľu sme sa zúčastnili Parson Cupu 2011 (coursingu len pre PRTov s PP) , ktorý sa konal už po tretí krát v Brne. Elvis bol prihlásený do kategórie psov amatérov. Odbehol si dva sparingové behy. Na to, že Elvis bežal coursing len druhý krát v živote, behal veľmi pekne a spomedzi  12 psov v jeho kategórii si vybehal pekné 4.miesto :-). Síce sme si odniesli „zemiakovú medajlu“, ale aj tak veľká spokojnosť a dostali sme aj nejaké darčeky, ktoré nás potešili.  Okrem coursing sme túto akciu brali aj ako „rodinné stretnutie“ odchovov ch.s.Paleur.

Za ostatných z Paleuru:

Jasmína 1.miesto v kategórii profesionálok + Najlepšia fena pretekov + 2.najlepší Parson Russell Terrier celej akcie, Incident (Lasík) 1.miesto v kategórii psov prefesionálov, Inspirace (Tessie) 2.miesto v kategórii profesionálok, Idea (Igi) 5.miesto v kategórii profesionálok, Herákles (Herkules) 5.miesto v kategórii profesionálov, Hádes (Oskar) 5.miesto v kategórii amatérov, Galathea (Princezna) 6.miesto v kategórii profesionálok, Inkognito Smile 8.miesto v kategórii amatérov. Všetkým gratulujem za úžasné výsledky!

 

Fotky z akcie od Jirky a Lenky ("Igimíny"): 1.kolo, 2.kolo, momentky a vyhlasovanie výsledkov.

Fotky od Jirky Křivánka alias „Pes Jíra“ si môžete pozrieť TU.

Elvisove videa v akcii: 1.beh, 2.beh .

 

Chcem ešte podotknúť, že ch.s.Paleur mala na tejto akcii najväčšie zastúpenie spomedzi všetkých 40tich prihlásených Parsonov :-).