Celoštátna výstava psov, Nitra a Špeciálna výstava teriérov, Viničné.

29.03.2010 15:33

Tento víkend sa niesol predovšetkým v duchu výstav a rodinného stretnutia. V sobotu sme sa vybrali sa pozrieť na Celoštátnu výstavu psov do Nitry. Zobrali sme so sebou aj Elvisa, pretože sme už dopredu vedeli, že okrem vystavovania Idei alias Iginky pôjde aj o akési rodinné stretnutie Paleuru :-). Do nitry prišla aj chovateľka Leona s Vladom, ktorí tu sprevádzali Idea alias Igi s majiteľkou Lenkou a Jirkom. Nechýbala ani Elvisova sestra Jasmínka, ktorá bola Elvisovi rovnocennou parťáčkou pri hre a vyvádzaní :-). Pozrite si sami TU.

Z Nemecka taktiež prišiel bratranec Inferno Paleur alias Bucík spolu s chovateľkou Patriciou z ch.s. The Roadrunners. Igi s bráškom Bucíkom súťažili v triede mladých, kde obaja dostali známku výborný (á) 1, CAJC. Posudzoval ich rozhodca Róbert Kanás zo SR. Igi nakoniec aj získala titul BOB (Najlepší z plemena).

Neďela bola pre nás taktiež  "výstavná". Vybrali sme sa do Viničného na Špeciánu výstavu teriérov, kde sme sa stretli s Bibianou z ch.s. Fox Meadow´s, ktorá tu povzbudzovala šteniatka D-vrhu, konkr. Dragon Huntera a D´Arcy.

Fotky z oboch výstav z produkcie Bibiany a Riša (ch.s. Fox Meadow´s) si môžete pozrieť  TU.