"Agility pre všetkých III."

04.11.2010 16:58

Taaak a máme za sebou prvé Neoficiálne preteky v Agility :-). Konali sa v nedeľu 31.októbra v areály KK Anička, Košice. Elvis bol prihlásený do kategórie šteniatok. Parkúr pre šteniatka bol jednoduchý a pekne postavený. Pozostával z 10 prekážok, čo boli tunelíky a skočky, ktoré boli tesne nad zemou. Small, Medium aj Large psíky behali všetky spolu, v jednej kategórii.

Elvis všetky prekážky hravo zvládal, ale jeho zvedavá povaha sa len tak nedá zlomiť a tak v niektorých momentoch musel preskúmať čo sa naokolo deje :-). Koniec koncom s oboma Elvisovými behmi som bola veľmi spokojná. Aj keď sa nám nevydarilo všetko podľa predstáv, hanbu sme si určite neurobili, práve naopak, opäť som sa presvedčila, že Elvis je veľmi šikovný a všetko chce len svoj čas, aby dozrel. A tak sme skončili na peknom 4.mieste a dostali "zemiakovú medajlu", ktorú som si mohla vybrať. Keďže to bol hlavne Elvisov pretek, zobrala som cenu pre neho, rukatú nohatú opicu (hračku) :-). Videá oboch našich behov si môžete pozrieť:

www.youtube.com/watch?v=IXsBtwPb0S8

www.youtube.com/watch?v=GqV63bKDDp0

Na tento pretek bolo prihlásených 10 Parsonov, na ktorých sme sa tešili a na záver sme si urobili jednu spoločnú fotku :-).