21.10.2013 23:38

Tak a máme za sebou posledné agility preteky tejto sezóny. Ukončili sme ju na Agi Halloweene, na víkendovom preteku. Behali sa tu len open behy a rozhodca Roman Lukáč ml. si pre nás pripravil pekelne ťažké parkúry, o čom svedčilo veľa diskov, hehe. Na prekvapenie, naše boli len dva, za každý deň jeden :-)

V sobotu sa mi vôbec nebehalo dobre, z čoho vyplývalo aj moje neisté vedenie. Naopak Elvisa musím opäť pochváliť, že aj napriek tomu, ho behanie so mnou neodradilo. Robí mi skutočne veľkú radosť :-). V prvom behu "o naj. netopiera" sme zabehli na 4. mieste/19. s jedným odmietnutím. V druhom behu "o naj. bosorku" sme sa DISKli a posledný beh "o naj. tekvičku" sme dobehli na 7.mieste/19. Celkom slušné výkony :-).

V nedeľu som sa viac snažila a asi nám aj šťastie trošku prialo. V "prekliatom agility" behu sme sa umiestnili na krásnom 2.mieste/19. s jedným odmietnutím, ale s najlepším časom :-). V druhom behu s názvom "strašideľný jumping" sme sa tiež umiestnili na krásnom 2.mieste/19. a čo je najpodstatnejšie...zabehli sme čistý beh...jupíííí. V poslednom "magickom jumpingu" sme sa diskli.

Pekné ukončenie agility sezóny a teda už sa teším na tú novú :-).

Videá zo všetkých tohtoročných pretekov doplním snáď v zime, keď bude viac času, hehe.