27.06.2012 09:24

Na konci júna sme sa vybrali na návštevu do Elvisovho rodiska, ch.s. Paleur. Tu sme sa stretli aj s Elvisovou segrou Jasmínou a jej majiteľkou Lenkou. Celý deň sme strávili v spoločnosti paleurskej smečky na záhrade, kde sa psíci hrali, naháňali, aportovali a behali domáci coursing. My sme zas grilovali a kecali o čom inom, ako o psoch. Bol to veľmi príjemný deň strávený s našou psou rodinou :-). Fotky uverejním si môžete pozrieť na rajčinke (autor: Lenka Zalabáková).

 

Po tomto stretnutí sme večer s Elvisom nasadli do auta a vybrali sme sa smer Trenčín, kde sme boli pozvaní na "hippies" kolaudáciu bytu našich kamarátov Evy a Viktora. Party bola skvelá, tematická, proste celý večer sa žilo v štýle 70-tych rokoch :-). Ráno bolo ťažké, ale keďže sme si chceli užiť deň aj so psami, hneď ráno sme zobrali Elvisa, Boru a Pupinka do neďalekého lesa. Ehm, z ranného venčenia to bola vyše hodinová túra.

Poobede sme šli k Trenčanom na cvičák, kde sme si naživo pozreli ako sa behá flyball. Celkom sranda to je a dosť ukričané :-D. Samozrejme, že sme si to chceli vyskúšať, keďže u nás v Bratislave taká možnosť nie je. Všetko má svoju postupnosť a tak sme Elvisa aspoň stihli naučiť bežať a skákať cez prekážky od shootu a k shootu. Nerobilo mu to žiaden problém, pretože skočky dobre pozná z agility a hlavne keď na konci ho vždy čakala odmena, tenisák :-). Snáď niekedy nabudúce prejdeme na ďaľší level.

Po tréningu sme ešte šli na prechádzku okolo jazera a popri Váhu, psy si zaplávali a my sme sa na konci "celodennej tour" dali konečne kofolu a pomaly sme odišli domov do Bratislavy.